tiistai 27. huhtikuuta 2010

Tästä se alkaa!

Tervetuloa seuraamaan Mikkeli-Seuran upouutta blogia, jota tässä juuri värkkäämme Kaksosen Maaretin kanssa. Henkilökohtaisesti voin sanoa, että tämä on minulle suuri askel, vaikka epäilemättä ihmiskunnalle pieni.

Mikkeli-Seuran blogin tarkoituksena on kommentoida mikkeliläistä - ja miksei vähän suurempaakin - maailmanmenoa kotiseutuhengessä. Rakennettu ympäristö, historia, kulttuuri, taiteet, matkailu - mikä tahansa, mikä sivuaa arkista eloamme täällä kotikonnuilla. Harras toiveemme tietysti on, että tästä syntyy ajan myötä hauska ja keskusteleva, mutta myös tärkeisiin asioihin huomiota kiinnittävä keskusteluareena.

Näillä sanoilla avaan Mikkeli-Seuran blogin:-)

sanoi seuran puheenjohtaja Pia Puntanen

1 kommentti:

  1. Hienoa, että blogin luominen näyttää onnistuneen! Tätä on suunniteltu ja toivottu. Mikkeli on niin mielenkiintoinen aihe, että siitä riittänee keskusteltavaa. Kaupungin keskusta muuttuu nyt vauhdilla, mutta vanhakin Mikkeli elää monin tavoin rinnalla. Voisiko olla perinteisempää paikkaa kun Elomaan talon tuoksuva sireenimaja, joka kevätkesällä suorastaan houkuttelee kahvittelemaan?

    VastaaPoista